EN | FR | NL
Melanie Isverding

Melanie Isverding

Bij een nadere visie van de tentoongestelde juwelen stellen we vast dat, hoewel er identieke structuren zijn of elementen die herhaald worden - structuren in staal bij Mélanie, de stukken zo artistiek worden ingevuld dat ze nieuwe betekenissen vrijgeven. De speelse sfeer die hun presentatie uitstraalt, zorgt ervoor dat de bezoeker zijn verbeelding de vrije loop kan laten.

Melanie Isverding is niet enkel geïnteresseerd in het externe aspect van haar werk. Ze bouwt structuren die bestemd zijn om iets te bevatten en creëert zo binnenruimten met zandige oppervlakken die soms krijtachtig dan weer glimmend aandoen.

Deze duitse artieste werkte eerst als een juwelier in Vreden (Duitsland) voor vier jaar waar was ze ook opgeleid.

In 2002 heeft ze technische design studies in Hanau gestart, gevolgd door sieraden master studies in de departement van Prof. Otto Künzli in München. Zij is in 2012 van de Academie van Schone Kunsten, München afgestudeerd.

Ze heeft twee eerste prijzen behaald: In 2005 - Oberbayrischer Förderpreis für Nachwuchskünstler - Schmuck und Gerät | Munich (DE) en meer recent in 2011 - Oberbayerischer Förderpreis für Angewandte Kunst | Munich (DE).

Vorige tentoonstelling
transplanted for granted

van 22.11.2012 tot en met 22.12.2012.

Tentoonstelling van groep
Melanie Isverding
&
Nicole Beck
Despo Sophocleous